Om teambuilding

- at styrke samarbejdet og forståelsen for hinandenTeambuilding skal medvirke til at medarbejderne samlet yder deres bedste. Derfor skal teambuilding opleves som et fælles fundament...

... der efterfølgende giver anledning til indbyrdes snak om de fælles oplevelser; og netop dét er et af de vigtigste elementer; nemlig at fællesskabet tilføres gode, sjove og positive oplevelser alle kan tale med på.Det skaber holdfølelse og knytter personalet tættere sammen - og det medvirker, at personalet helt automatisk selv bidrager til større trivsel og arbejdsglæde, fordi det igennem de fælles oplevelser bliver helt naturligt at rose og anerkende hinanden. Det giver arbejdsglæde og et personale, der trives.

Og trivsel og arbejdsglæde giver det mest effektive personale.


Vores teambuilding arrangementer

 

TeamChallenge

- sjov teambuilding for alle


Sjovt, udfordrende & lærerigt teambuilding arrangementet, der er bygget op omkring spændende, underholdende & sjove opgaver, som I løser i dyst mod hinanden fordelt på hold.

Arrangementet kan foregå både udendørs & indendørs – alle kan deltage og der vil helt sikkert blive grinet undervejs.


Alle opgaverne er teambuilding/samarbejdsøvelser, der er udfordrende, spændende, lærerige - og ikke mindst sjove med et præg af leg; fordi det er gennem leg, at vi bedst får kontakt til vores kreative side - og det vil der i høj grad være brug for.


TeamChallenge Workshop

- teambuilding med proces


Teambuilding workshop med proces, hvor I opdelt i hold arbejder med et specifikt fokus som I selv vælger.

TeamChallenge Workshop består både af praktiske opgaver & teoriske opgaver, der supplerer hinanden i en udfordrende, spændende, lærerig & sjovt teambuilding workshop, hvor alle kan deltage - og hvor I får et konkret resultat som I kan bruge i hverdagen.


Arrangementet tilpasses så vi arbejder med netop det fokus I ønsker - og alle uanset alder, fysik & personlige grænser kan deltage – arrangementet er nemlig hverken grænseoverskridende eller fysisk krævende.Vi svarer gerne på dine spørgsmål - kontakt os via:
Region Syddanmark

HR - Løn og personalesyneimi viste sig at være det perfekte valg. Alle synes det havde været en god måde at lære hinanden at kende. Gode opgaver med forskellige sværhedsgrader og krav til kommunikation og samarbejde. Og når vejret så er godt, så bliver alting bare lidt sjovere.
Helt sikkert anbefalelsesværdigt.

- Mai-Britt Søgaard, KontorelevBestil tilbud på teambuilding


*
*
*
*


*
Captcha:


Nysgerrig på prisen? Du kan se vejledende priser ved at klikke her. Teambuilding arrangementet kan dog altid tilpasses både i indhold & pris.

Brug skemaet til at bestille et tilpasset tilbud på et eller flere af vores teambuilding arrangementer - specifikt til jeres konkrete situation (sendes via e-mail) - det er selvfølgelig helt uforpligtede; og hent endelig vores katalog.

Du får mulighed for at tilføje flere oplysninger efter, at du har klikket på "bestil".