Teambuilding

Herunder kan du læse om vores arrangementer, der er teambuilding, som...

Vores teambuilding arrangementer kan foregå lige præcis dér, hvor I ønsker det - uanset om det er på Sjælland, Fyn, Jylland, Bornholm eller en af landets mange mindre øer og uanset om det er på et hotel, et konferencecenter, hos jer, i en skov eller et helt 5. sted. Alle lokaliteter kan bruges.

Vores teambuilding kan foregå både udendørs, indendørs eller som en kombination afhængig af vejret og jeres ønsker.

Vores arrangementer kan tilpasses jeres ønsker, så I får et arrangement, der passer til netop jeres behov. Har I et specifikt fokus I ønsker at arbejde med kan det også kobles på arrangementet - alle muligheder er åbne.

Alle kan deltage i vores teambuilidng for det er ikke grænseoverskridende eller fysisk krævende.

Det har vi valgt som et udgangspunkt fordi teambuilding handler om at bringe mennesker sammen og via fælles oplevelser styrke teamets sammenhold, og det gøres selvfølgelig bedst når alle kan deltage i aktiviteterne; og da opgaverne kræver forskellge kompetancer er der ingen, der vil opleve, at de ikke har kunnet bidrage - det er nemlig også et afgørende element.

Alle i et samarbejde kan bidrage med en eller flere kompetancer, der sammen med vores forskellige personligheder gør, at alle kan bidrage med noget unikt til gruppen - og derfor et det så vigtigt for os, at ingen udelukkes og at det ikke er grænseoverskridende, for ingen kan undværes.

Vores teambuilding workshop er proces orienteret, hvilket betyder, at teambuilding arrangementet udover at indeholde de sædvanlige teambuilding aspekter som fællesskab, samarbejde, kommunikation, humor & udfordring også indeholder udviklingselementer, hvor udviklingen foregår som en proces fra start til slut i arrangementet, og hvor der efter afslutningen er et resultat eller en konklusion, der kan følges op på - men workshoppen foregår stadig på en uhøjtidelig måde med et præg af leg.

Ved at lave teambuilding, der har et præg af leg, skaber vi en dejlig afslappet atmosfære, hvor selve arrangementet foregår uhøjtideligt, men hvor formålet & resultatet er meget seriøst.

Det skal være sjovt at være sammen med kollegerne på teambuilding - for når vi har det sjovt i en afslappet atmosfære opstår helt automatisk de situationer, hvor I kommer tættere på hinanden fordi I får lov at opleve nye sider af hinanden.

Selvom det er uhøjtideligt & sjovt er vores teambuilding også udfordrende - opgaverne kræver kommunikation & samarbejde og indeholder elementer som taktik, matematik, kreativitet, overblik, tålmodighed, koncentration & sprogkendskab

Teambuilding skal selvfølgelig altid have et socialt fokus - det ligger netop i det oprindelige ord "team building" = "at opbygge hold".

En teambuilding event skal skabe et bedre sammenhold, give hold følelse og være relationsudviklende og være med til at skabe et fælles fundament / referenceramme - i bund og grund skal teambuilding nemlig skabe et fællesskab og via forløbet sørge for, at fællesskabet tilføres gode & sjove oplevelser alle kan tale med på - og det er netop, hvad vores teambuilding gør,

Er jeres behov et arragement, der udover ovenståede sociale grundlag, også indeholder et fagligt fokus og dermed er fagligt udviklende, er vores teambuilding workshop oplagt.

Teambuilding workshoppen bruger teambuilding aspektet  til at frembringe kreative resultater på opgaver, der arbejder med et specifikt fokus, som I fastsætter, og hvor I via den afsluttende opfølgning & evaluering ender med et eller flere konkrete resultater, som I kan bruge i hverdagen.

Flere og flere danske virksomheder bruger engelsk som hovedspog, derfor er vores teambuilding arrangementer tilpasset så de kan foregå udelukkende på engelsk, hvis I ønsker det.

Alt lige fra mundtlig & skriftlig information herunder introduktion, opggavebeskrivelser & afslutning foregår i den engelske udgave på engelsk. I kan derfor trygt benytte syneimi som teambuilding udbyder selvom I har behov for et forløb på engelsk.

Arrangementerne er prissat så det er muligt for alle at være med - også for små hold.

Venskabelig dyst i form af et konkurrenceelement giver en ekstra dimension til arrangementern og er medvirkende til at gøre forløbet sjovt - og så er konkurrenceelementet også med til at gøre forløbet udfordrende og give det tempo.

De forskellige opgaver giver point og som en del af afslutningen kikker vi på, hvilket hold, der klarede den enkelte opgave bedst - og selvfølgelig, hvordan holdene total set klarede sig i forhold til hinanden. Hvis I tilvælger medaljer får alle deltagere på 1., 2. & 3. pladsen en medalje i henholdsvis guld, sølv & bronze.

sjov teambuilding for alle

Sjovt, udfordrende & lærerigt teambuilding arrangementet, der er bygget op omkring spændende, underholdende & sjove opgaver, som I løser i dyst mod hinanden fordelt på hold.

Arrangementet kan foregå både udendørs & indendørs – alle kan deltage og der vil helt sikkert blive grinet undervejs.

Alle opgaverne er teambuilding/samarbejdsøvelser, der er udfordrende, spændende, lærerige - og ikke mindst sjove med et præg af leg; fordi det er gennem leg, at vi bedst får kontakt til vores kreative side - og det vil der i høj grad være brug for.

 

Alle kan deltage Firmaevent Indendørs Kick off Konkurrence Motiverende Udendørs Firmaudflugt Julefrokost Sammenhold & teamånd Praktisk Sjov Leg Natløb Fokus


Læs mere


teambuilding med proces

Teambuilding workshop med proces, hvor I opdelt i hold arbejder med et specifikt fokus som I selv vælger. 

Workshoppen består både af praktiske opgaver & teoriske opgaver, der supplerer hinanden i en udfordrende, spændende, lærerig & sjovt teambuilding workshop, hvor alle kan deltage - og hvor I får et konkret resultat som I kan bruge i hverdagen.

Vores populære teambuilding workshop indeholder udover de sædvanlige teambuilding aspekter som fællesskab, samarbejde, kommunikation, humor & udfordring også udviklingselementer, hvor udviklingen foregår som en proces fra start til slut i arrangementet, og hvor der efter afslutningen er et resultat eller en konklusion, der kan følges op på - men arrangementet eller workshoppen foregår stadig på en uhøjtidelig måde.

Dermed får I en teambuilding workshop, hvor I udover et spændende & socialt forløb også får et fagligt udbytte - og workshoppens fokus kan tilpasses specifikt til Jeres behov & ønsker.

Alle kan deltage Firmaevent Indendørs Kick off Konkurrence Motiverende Proces orienteret Sammenhold & teamånd Udendørs Værdi orienteret Julefrokost Praktisk Teori Sjov Leg Fokus


Læs mere


Systematic


For anden gang benyttede vi os af syneimi i forbindelse med et ”ryste sammen” arrangement for en af vores forretningsenheder – og igen med stor succes.
Vi havde sammen med syneimi en rigtig god eftermiddag i det dejlige, men lidt kolde efterårsvejr. Alt om kulde blev dog hurtigt glemt, og fokus var i stedet på de forskellige øvelser, der alle på hver sin måde var med til at styrke relationerne mellem vores medarbejdere, på tværs af projekter i forretningsenheden.
Arrangementet blev gennemført meget professionelt og i et veltilrettelagt forløb, hvor alle kunne være med.
Line Vestergaard Larsen, Systematic


Læs mere

Hvad koster det?


Nysgerrig på prisen? Bestil tilbud via formularen herunder. Se også vejledende priser ved at klikke her og hent endelig vores katalog.


*
*
*
*


*


systematic


Vi havde et stort ønske om at få skabt endnu bedre relationer og samarbejde mellem medarbejdere på tværs af projekter i vores forretningsenhed.

Vi valgte at invitere vores medarbejdere ud til en uformel ’ryste-sammen-eftermiddag’. I løbet af 4 timer fik de både tid til at tale sammen, fik nydt naturen og det gode vejr, fik udfordret sig selv for at få det bedste resultat i opgaverne, og formåede samtidig at få en masse sjove oplevelser sammen.

Eftermiddagen blev dokumenteret med masser af fantastiske billeder, som vi efterfølgende har hængt op. Billederne kan få alle til at trække på smilebåndet … længe endnu!

- Rikke Vaaben, Systematic


Læs mere

Vi svarer gerne på dine spørgsmål - kontakt os via: