Hvad koster det?


Nysgerrig på prisen? Bestil tilbud via formularen herunder. Se også vejledende priser ved at klikke her og hent endelig vores katalog.


*
*
*
*


*


Region Syddanmark


Formålet med dagen var, at ryste nye og gamle elever, samt elevansvarlige sammen i forbindelse med, at de nye elever startede hos os.

Det var derfor vigtigt for os at finde noget, som alle kunne være med til uanset alder, vægt, fysisk tilstand, generthed og hvad der eller måtte være. Så da vi faldt over syneimis teambuilding aktivitetsdag vidste vi, at det var oplagt. Man havde her mulighed for at plukke i en række opgaver, så man selv havde indflydelse på hvordan dagen skulle være.

Det viste sig at være det perfekte valg. Alle synes det havde været en god måde at lære hinanden at kende. Gode opgaver med forskellige sværhedsgrader og krav til kommunikation og samarbejde. Og når vejret så er godt, så bliver alting bare lidt sjovere.

Helt sikkert anbefalelsesværdigt.

Mai-Britt Søgaard, Kontorelev,
HR - Løn og personale, Region Syddanmark


Læs mere

Vi svarer gerne på dine spørgsmål - kontakt os via:

Hov, siden blev ikke fundet [404]


Vi har ændret lidt på hjemmesidens struktur - ikke alt indhold er på plads endnu, men via menuen herunder kan du læse mere om vores arrangementer.


Forside
Teambuilding
Teambuilding aktivitetsdag
Teambuilding workshop
Teambuilding kataloger
Teambuilding tilbud
Teambuilding priser
Teambuilding udendørs