Hvad koster det?


Nysgerrig på prisen? Bestil tilbud via formularen herunder. Se også vejledende priser ved at klikke her og hent endelig vores katalog.


*
*
*
*


*


Glostrup Hospital, Afd. G


Der været mange positive tilbagemeldinger fra temadagen. Op til selve dagen var der rigtig meget snak, flere var både spændte og bekymrede for, om de ville blive udsat for større udfordringer, end de synes de kunne klare.

Vi var ca. 100 mennesker og der var højt humør fra morgenstunden, og da alle var blevet opdelt i hold og iført de forskelligfarvede holdtrøjer, var der dyb koncentration og stort engagement hele vejen rundt.

De meget forskelligartede opgaver blev udført med stor iver og under rigtig meget latter. Herligt at være sammen med sine kolleger på en HELT anden måde. Opgaverne var udfordrende på hver deres måde, men alle kunne være med.

Det var en skøn dag, og vi følte os helt trygge, da vi oplevede at syneimi havde fuldstændig styr på det - meget professionelt arrangement.

- Rikke Steen Andersen, Glostrup Hospital


Læs mere

Vi svarer gerne på dine spørgsmål - kontakt os via:

Hov, siden blev ikke fundet [404]


Vi har ændret lidt på hjemmesidens struktur - ikke alt indhold er på plads endnu, men via menuen herunder kan du læse mere om vores arrangementer.


Forside
Teambuilding
Teambuilding aktivitetsdag
Teambuilding workshop
Teambuilding kataloger
Teambuilding tilbud
Teambuilding priser
Teambuilding udendørs